Friday, May 11, 2012

"Krađa izbora" - lako je dokazati!

SNS nam je pokazao džak sa "nekim" listićima (pri tom je Toma rekao da su bez holograma - znači nisu važeći, odnosno nisu "maznuti" sa biračkog mesta). Tvrde da je bilo krađe i da su zapisnici prepravljani na putu od biračkog mesta do izborne komisije. 

Ovako:
Kopiju zapisnika sa svakog biračkog mesta dobijaju predstavnici četiri prvoplasirane liste (kandidata)... Znači, SNS ima minimum 95% kopija zapisnika sa biračkih mesta, ako ne i svih 100%.

RIK je valjda juče objavio konačne rezultate sa svih biračkih mesta.
SNS može da uporedi rezultate sa svojih zapisnika (koje su predstavnici partija doneli) sa zvaničnim rezultatima za koje kažu da su lažirani i da "CRNO NA BELO" dokažu izborne prevare i da ospore izbore.


Što se tiče biračkih spiskova, mrtvih, živih i sl, brisanju 250 000 ljudi preko noći, o tome je moralo ranije da se razmišlja, sada (kada su izgubili na izborima) je kasno za to... 

Zato, umesto džakova i blanko optužbi, lepo iznesu uporedno podatke sa zapisnika i dokažu prevaru, ako ne - prisustvujemo najgoroj mogućoj izbornoj kampanji pred II krug predsedničkih izbora.

Ne tvrdim da nije bilo krađe, moguće je da jeste, ali prosto ju je dokazati. SNS je na potezu! Prvi ću izaći na protest čim dokažu prevaru!


Naravno, prvo moraju za sve nepravilnosti i pogrešno upisane rezultate da se žale RIK-u, pa tek onda - ukoliko ih ovi odbiju da govore o krađi, a naravno i tada postoji viša instanca da rešava o tim primedbama...

No comments: